torstai 15. elokuuta 2013

Aloitember tasa-arvoistaisi paremmin kuin Movember

Aloitember on naisille tarkoitettu kampanja, jonka ideana on tehdä kuukauden ajan erilaisia romanttisia ja seksuaalisia aloitteita tuntemattomille miehille.

 Tämä ei kuitenkaan riitä, sillä naiset tekevät Suomessa jatkuvasti aloitteita tietynlaisille miehille. Jotta kampanjalla olisi oikea vaikutus, naisten pitäisi lähestyä vähemmän suosittuja miehiä, jotka esimerkiksi vastaavat heidän omia julkilausuttuja humanistisia ihanteitaan.

Ei siis tarvitse tehdä muuta kuin lähestyä sitä suurella todennäköisyydellä naisia arvostavaa, hellää ja tukevaa to-be-perheenisää, jonka ainoa virhe saattaa olla, että hän ei kunnioittamisvimmassaan ehdi esittää välinpitämätöntä ja sekkailevaa rokkari/lätkäjätkä/cheekkiä.

Palkinnoksi naiset saavat 

a) tuntea oman seksuaalisen aloitteellisuutensa itsenäistäviä vaikutuksia
b) edistää aidolla tavalla sukupuolista tasa-arvoa
c) huomata miten kiltit miehet ovatkin aika kiinnostavia
d) miehiä

Kampanja ei oleta mitään aloitteen tekemisen jälkeisestä ajasta eli ei ole pakko ryhtyä seksuaaliseen kontaktiin, vaikka se onkin todennäköinen seuraus kampanjan onnistumisesta. Jos naiset pystyvät muuttamaan todellisia pariutumispreferenssejään, heidän suhtautumisensa seksuaaliseen toimintaan lakkaa kulkemasta miehen kautta. Toisin sanoen huoran ei tarvitse enää olla neitsyt ja toisin päin. Näin häpeäpaaluista tulee sulkia hattuun tai vielä enemmän: väkevän naisen seksuaalista itseilmaisua ilman pakkoa laskea, luokitella ja määrittää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti